torstai 14. toukokuuta 2015

Pikakampauksia Zizzillä

Koulupäivämme oli hieman erilainen kun olimme Keljon kauppakeskuksessa Zizzi vaateliikkeen toimesta tekemässä pikakampauksia. Mallit stailattiin Zizzin vaatteilla, me teimme pikakampauksia ja hollantilainen meikkitaiteilija tekit meikit. Sen jälkeen mallit menivät kuvattavaksi hollantilaiselle ammattikuvaajalle. Todella hienoja ja ammattitaitoisia kuvia tuli!

Päivä oli mukava ja todellakin oppi olemaan ripeä. Ei kerinnyt kauaa miettimään, mitä sitä lähtisi tekemään. Onneksi teimme yhdet hiukset yleensä pareittain niin pysyttiin aikataulussa. Tosiaan aikaa oli varattu 10min ja välillä se supistui kahteen minuuttiin.
Kun asiakas käveli paikalle piti nopeasti arvioida hänen tyylinsä ja minkälainen kampaus sopisi kokonaisuuteen. Onneksi meitä oli hyvää tiimityöskentelyä niin homma sujui hyvin ja mukavasti :)

Päivä oli kokonaisuudessaan erilainen ja mukava! Vaateliikkeelle tämä oli hyvä myyntikikka, sillä monet asiakkaat näkyivät ostavan vaatteet, mitkä heille oli valittu kuvauksiin. Asiakkaille tapahtuma oli varmasti mahtava, sillä ''tavalliset'' naiset pääsivät olemaan hetken aikaa mallina ja nauttia kun heitä puunataan! Ja he saivat vielä kotiin viemiseksi upeita ammattikuvaajan ottamia kuvia!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti