keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tässä sitä nyt ollaan, ensimmäisen blogin äärellä!

Helou!

Olen Julia ja opiskelen parturi-kampaajaksi ylioppilaspohjaisella linjalla. En olisi uskonut, että tässä nyt blogia kirjoittelen. Olen aina ajatellut, että minähän en blogia ala pitämään. En osaa kirjoittaa ja ehkä kirjoittelisin tylsiä juttuja, joita kukaan ei jaksa lukea. Vielä kirjoittaminen on tosi tönkköä, kun ei ole tämmöiseen tottunut. Ulkoasukin tulee vielä muuttumaan, kunnes tässä oppii erilaiset bloggaamisen salat ;)
  
Mutta miksi sitten kirjoitan? Noh, saimme koulusta tehtäväksi perustaa blogin, jota pidämme opintojemme aikana oppimispäiväkirjana. Tänne keräilen kiinnostavia aineistoja, kuvia töistämme ja teen annettuja tehtäviä. Kirjoitan blogia siis hiusalaan liittyvistä asioista. 

Olen oikeastaan aika innoissani tästä. Tämä on hyvä väylä aloittaa bloggaaminen, eikä siihen ole niin suurta kynnystä, kun koko ryhmä tekee saman ja on ''pakko'' perustaa blogi. Tämä on osa Kiltakoulu-toimintamallia, eli käytämme oppimisen tukena somea ja mobiilia. Uskon, että tästä on hyötyä oppimisen kannalta. Voin tänne kirjoittaa juttuja ja ottaa kuvia tekemistämme töistä, ja näin palautella asioita mieleeni. 

Jos oikein innostun ja jaksan panostaa blogiini niin uskon, että jatkan tätä myös opintojeni jälkeen. Tänne on kiva jakaa omaa osaamistaan ja hiusvinkkejä. Onhan tämä myös hyvä väylä saada lukijat kiinnostumaan ja mahdollisesti omaksi asiakkaaksi! :)

 ~ Julia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti